بررسی های انجام شده از روند بازار ارز در روزهای گذشته حاکی از این بوده است که نرخ ارز در کانال ۲۵ هزارتومان قرار گرفت و در ساعاتی از روز روی رقم ۲۵ هزار و ۳۰ تومان قرار گرفت. در سوی دیگر بازار آهن نیز شاهد افزایش قیمت آهن بودیم.
با توجه به محدودیت های به وجود آمده در حوزه برق که مجددا برای کارخانه های فولادی اعمال شده است و از طرف دیگر اینطور که مشخص است همانند هفته های گذشته، این هفته نیز در بورس کالا عرضه شمش نداریم و فقط ورق فولاد مبارکه به فروش گذاشته می شود؛ این عوامل موجب شد تا موج جدید افزایش قیمت آهن آلات را شاهد باشیم؛ لازم به ذکر است که افزایش قیمت شمش القایی نیز در نوسانات قیمتی بازار آهن بی تاثیر نبوده است.
در این میان برخی از فعالان حوزه آهن و فولاد اظهار کرده اند که فروشندگان پروفیل پیش بینی کرده اند که قیمت ورق روند افزایشی خواهد داشت، به همین دلیل از فروش محصولات خود خودداری می کنند. با توجه به پیش بینی وضعیت آب و هوایی که سازمان هواشناسی منتشر کرده است از گرما کاسته شده و این اتفاق سبب کاهش مصرف برق و افزایش دیماند برق برای واحدهای فولادی می شود و به همین واسطه این احتمال وجود دارد که وضعیت تولید در این بخش از هفته جاری بهبود یابد وجود دارد.
با توجه به نکات ذکر شده در روز گذشته و براساس قیمت های روزانه ای که از سوی مبادی فروش انواع آهن آلات اعلام می گردد، شاهد افزایش قیمت میلگرد بودیم، به این صورت که مبادی فروش میلگرد قیمت محصولات خود را چیزی حدود ۱۵۰ الی ۵۰۰ تومان افزایش دادند و حتی برخی در این میان به اعلام قیمت دوم و به این واسطه افزایش قیمت اقدام کردند. بیشترین قیمت اعلامی ۱۸ هزار و ۱۵۵ تومان و کف قیمت نیز رقمی برابر با ۱۶ هزار و ۹۰۰ تومان بود.
در بخش دیگر بازار آهن و فولاد، قیمت نبشی و ناودانی نیز با افزایش ۱۰۰ الی ۴۰۰ تومانی همراه بود و برخی نیز از اعلام قیمت محصولات خود در این حوزه خودداری کردند. قیمت تیرآهن در بخش کیلویی حدود ۵۰ الی ۳۰۰ تومان افزایش داشت و در مقابل در بخش شاخه ای، شاخه های تیرآهن ذوبی ۱۰ الی ۴۰ هزارتومان افزایش را شاهد بودند. قیمت پروفیل نیز همچون سایر محصولات با افزایش همراه بود؛ قیمت این محصول در ضخامت ۲ با افزایش ۱۰۰ الی ۳۰۰ تومانی همراه بود و در سایر سایزها افزایش ۷۰۰ تومانی نیز به چشم می خورد.